söndag 15 juli 2012

Vinsch

Nu är den på plats vinschen stark som tusan och tyst o snabb har inget att klaga på fjärren gör att man lätt kan hantera båten själv jag är jätte nöjd

9 kommentarer:

  1. hallå!
    tror du den skulle orka min yamarin 59 cabin?
    1100 kg.
    Mvh jimmy Team vadstena

    SvaraRadera
  2. Japp det tror jag kolla Team hammarlund tor han har samma som dig han har en Varn dyrare och svagare 1,7hk min 3,4 hk och bättre utväxling

    SvaraRadera
  3. Sorry han har varn 4700 men den kosta över 7000:- men samma drag kraft på svagare motor

    SvaraRadera
  4. Oki!
    Jo jag var i kontakt med han för ett tagsedan.
    Låter ju inte så dumt.
    Vi får se vart vi landar sen.
    Mvh jimmy

    SvaraRadera
  5. Maila lr ring mig.
    Icedog08@live.se
    0735077775
    Bättre med info där.
    Mvh

    SvaraRadera
  6. Jag ringer dig i morgon så får vi höras

    SvaraRadera

Var rädd om fångsten

Möjligheterna att ta hand om en fisk på bästa sätt i en båt är begränsade men en del enkla åtgärder förhindrar att köttet förstörs i förtid. Fisken ska först och främst blodas ur. Fisken får inte ligga i solen, eller ännu värre i en plastsäck i solen. Låt inte fisken ligga i en blodpöl. Håll rent där fisken förvaras. Rensning och urtagning av fisken bör göras först när man har en möjlighet att förvara den rensade fisken hygieniskt. öppna köttytor är angreppspunkter för bakterier som förstör fisken snabbt. Har man möjlighet att ordna kyla ombord så är det idealiskt.